MvdD levert eerste fase aanleg Park De Zeegser Duinen op

Midden in het vijfsterren natuurgebied de Drentsche Aa en vlakbij de steden Groningen en Assen ligt Park De Zeegser Duinen. Op het park worden 50 luxe recreatiewoningen gerealiseerd, die volledig zijn afgestemd op het omringende landschap. De ontwikkeling van het park is momenteel in volle gang. In opdracht van de Zeegser Duinen is de MvdD Groep verantwoordelijk voor het grondwerk en diverse infranetwerkstructuren. Fase 1 staat op het punt om opgeleverd te worden.

Zoektocht naar aannemers
Het uitvoeren van infrastructurele werken is een omvangrijke aangelegenheid. In de opstartfase was eigenaar Henk Daamen dan ook op zoek naar diverse aannemers die zijn klus in deelprojecten konden klaren. In de praktijk zou hem dit meerdere contactpersonen, offertes en verschillende planningen gaan opleveren. Opgelucht was hij dan ook toen hij in contact kwam met Johan Winters van de MvdD Groep en van hem hoorde over de mogelijkheid om het hele project in één keer bij hen onder te brengen.

Eén contactpersoon voor het project
Johan Winters van de MvdD Groep werd het aanspreekpunt en is verantwoordelijk voor het hele project. Op locatie wordt hij ondersteund door een hoofduitvoerder die verantwoordelijk is voor de dagelijkse werkzaamheden. Winters: “Dat werkt goed. We houden op deze manier een goed overzicht en kunnen de Zeegser Duinen altijd snel en accuraat informatie over de voortgang bieden”. Om de koper alvast beleving te geven  van het park, startte Winters het project met het ruimen van bosschages en het aanleggen van de eerste wegen.

Expertise
De MvdD Groep kan haar volledige expertise in het project kwijt. Zij voerde al het voorbereidende grondwerk uit en realiseerde daarna de aanleg van het wegen-, gas-, water- en stroomnet, inclusief het riool en een kabeltelevisienetwerk. Een glasvezelnetwerk vormt de basis van een toekomstvast WiFi-netwerk, dat het hele park dekt. Het netwerk is tevens voorbereid op uitbreiding, zodat graafwerkzaamheden tegen de tijd van oplevering tot een minimum beperkt kunnen worden.

Resultaat
Eigenaar Henk Daamen is tevreden over de verrichtte werkzaamheden. Hij vertelt: “Ik vind de MvdD Groep flexibel en vakkundig. Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en leveren echt topkwaliteit. Mijn ervaring is dat ze hun afspraken nakomen en ik vind het prettig dat ze meedenken in het project”. Johan Winters is tevens tevreden. De eerste 11 woningen zijn gebouwd en momenteel worden de kavels cultuurtechnisch afgewerkt.

Informatie
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de MvdD Groep kan bieden? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0524-561329 of per mail info@mvddgroep.nl.