MvdD Vakmensen
machinist

MvdD Vakmensen levert uitbreiding van personele bezetting voor bedrijven die actief zijn in de grond-, water- en wegenbouw. Voornamelijk door middel van uitzenden of detacheren. Wij leveren vakkrachten voor de korte of lange termijn ter vervanging van uitgevallen personeel, om invulling te geven aan groeimogelijkheden, of om te zorgen dat uw projecten binnen een bepaalde termijn worden afgerond. Dat geeft u flexibiliteit in dynamische tijden.

Door onze ervaring en kennis in de branche weten wij wat er van ons wordt verwacht. Onze tariefstellingen zijn transparant en kwaliteit van de vakmensen is gegarandeerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers naar behoren gewaardeerd en beloond worden.

Mensen

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit en het welzijn van onze medewerkers, onze vakmensen. Daar zijn we trots én zuinig op. Met oog voor het sociale aspect, voor optimale werkomstandigheden en veiligheid.

We voorzien onze mensen dan ook altijd van professionele P.B.M.’s en de juiste gereedschappen, zorgen voor de benodigde opleidingen en cursussen en schenken ook aandacht aan het welzijn buiten de werktijden om.

Certificeringen

MvdD Vakmensen is NEN- en VCU gecertificeerd en lid van de NBBU.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0524- 56 13 29 of via het mailadres info@mvddvakmensen.nl