MvdD Kabels en Leidingen
vca+ssvv
MvdD Kabels en Leidingen is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van glasvezel- en coax netwerkinfrastructuren.

Communicatie en vergunningen

Bij projecten waarbij we aan de slag gaan op gemeentegrond, verzorgen wij ook de communicatie met de betreffende overheid. Door onze ervaring kennen we de weg en weten we precies wie onze contactpersonen zijn. Tevens pakken wij naar wens de benodigde vergunningsaanvragen op.

Uitvoering werkzaamheden

Vervolgens plaatsen we de netwerkinfrastructuur in de grond door middel van graafwerkzaamheden.

Inblaastechniek
Liggen er al bestaande kabelbuizen in de grond? Dan kunnen wij kabels aanbrengen door middel van blaastechniek. Deze techniek is mogelijk voor het aanbrengen van glasvezelkabels, maar ook voor het inblazen van signaal draden om een bestaand tracé in kaart te brengen.

Staal persen
Om een sleufloze wegkruising te realiseren, maken we gebruik van bestuurbare boringen en staal persing. MvdD is in staat om boring/persing van 80 mm tot 160 mm te realiseren.

Communicatieve vaardigheden
Onze medewerkers op locatie beschikken over goede communicatieve vaardigheden, om uw project probleemloos tot een goed einde te kunnen brengen.

Onderhoud netwerk

Wij staan voor wat we opleveren en geven garantie op het opgeleverde netwerk. Onderhoud is tevens naar wens in te richten. De door ons ingemeten netwerken worden zorgvuldig gearchiveerd. Indien gewenst registreren we deze ook bij het kadaster. Op deze manier kunnen wij bij wijzigingen, of door externe factoren ontstane storingen, snel en adequaat handelen.

Certificering

Om te voldoen aan de eisen en regels van de wetgeving, investeren wij in onze medewerkers. Zij zijn allemaal opgeleid en beschikken over de juiste certificaten die behoren bij hun werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • VCA**
  • veilig werken op hoogte
  • sect 1B HAS
  • sect 1B Glas
  • veilig werken langs de weg
Wilt u weten wat MvdD Kabels en Leidingen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 038 – 230 5003 of per mail info@mvddkabelsenleidingen.nl