Werken bij de MvdD Groep

Als MvdD Groep zetten we graag iets moois neer voor zowel onze klanten en ons personeel. Bij ons is niemand een nummer. Onze doelstelling is het creëren van een goede werksfeer en met elkaar dingen doen waar we goed in zijn. Wij proberen jou op die functie te krijgen waar je het naar je zin hebt. Waar je je vak beheerst en met plezier je werk doet. Want een tevreden werknemer is een tevreden klant. Heel simpel.

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij doen naar eer en geweten ons werk. Wij zijn namelijk liefhebber van ons vak. Ieder in zijn eigen vakgebied. Ook al is het af en toe slecht weer en zit alles tegen. Dan lopen we er niet bij weg maar dan verzinnen we een manier om onze schouders er nogmaals onder te zetten. Want dat is wat we doen. Dat is wie we zijn. Daarbij bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en een eerlijk salaris, met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren?

Bij MvdD zijn we altijd op zoek naar grondwerkers, spoorwerkers, kraanmachinisten, stratenmakers, etc. Wil je graag voor de MvdD Groep werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Een open sollicitatie mag uiteraard ook. Bel dan met personeelszaken op telefoonnummer 0524 56 13 29 of stuur je CV met motivatie naar planning@mvddvakmensen.nl.

Bekijk onze openstaande vacatures