• MVDD-mobiele-kraan-Zeegser Duinen

MvdD Groep schaft nieuwe mobiele kraan aan

Om haar dienstenpakket uit te kunnen breiden en flexibeler inzetbaar te zijn, schafte de MvdD Groep onlangs een mobiele kraan aan. De kraan zal worden opgenomen in het assortiment van de divisie MvdD Verhuur, maar kan ook worden ingezet bij grootschalige aannemingsprojecten van de groep als geheel.

Hyundai HW 140
De kraan is een 14 tons machine van het type Hyundai HW 140 en uitgerust met draaikantelstukken. Hierdoor is hij geschikt voor de meeste soorten grondverzet, zoals het maken van sloten, waterbeschoeiingen en taluten, of het aanleggen of uitgraven van wegen en het verwijderen van funderingen.

Veiligheid
Uit machinebehoud en om veiligheidsredenen verhuurt MvdD Verhuur de mobiele kraan alleen inclusief gecertificeerde machinist. Eigenaar Hendriksen van de MvdD Groep: “Dit is echt een woeste kraan, waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Maar we vinden veiligheid wel belangrijke voor onze klanten en medewerkers, daarom leveren we een machinist mee en is de kraan uitgerust met een geavanceerd 360 graden camerasysteem, dat beweging rond de hele machine detecteert. Komt een object te dicht in de buurt, dan gaat er een alarm af. Zo voorkom je nare incidienten”.

Informatie
Wilt u weten wat de MvdD Groep voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0524-561329 of per mail info@mvddgroep.nl.