Stratenmaker

Onze stratenmakers zijn vakmannen. Ze hebben verstand van alle vormen van aanleg, soorten ondergronden, gereedschappen en materialen. Ze zijn liefhebbers van het vak en gemotiveerd om elke klus naar tevredenheid op te leveren. Naast de standaardwerkzaamheden zijn onze stratenmakers ook in te zetten bij de aanleg van beplanting, schuttingen en vlonders. Uiteraard zorgen we ervoor dat de stratenmaker werkt met de beste gereedschappen en dat hij veilig zijn werk kan doen.

stratenmaker

Werken als stratenmaker

Bij de MvdD Groep is elke stratenmaker of ander personeelslid uniek. We doen regelmatig mooie projecten en hebben veel verschillende opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat jij als stratenmaker doet waar je goed in bent en dat je dit veilig en met plezier doet. Elke stratenmaker is bij ons liefhebber van zijn vak. Bij ons werk je in een goede werksfeer en we doen allemaal naar eer en geweten ons werk, ook al is het weer af en toe slecht en zit het allemaal niet mee.

We bieden jou als stratenmaker goede arbeidsvoorwaarden en een eerlijk salaris, met uitzicht op een vast contract. Past dit goed bij jou en wil je graag als stratenmaker voor de MvdD Groep werken? Bekijk dan ons vacatureaanbod.

De MvdD Groep

MvdD Groep lost uw personele capaciteits- of groeivraagstuk op voor diverse functies in  de grond-,  weg en waterbouw,  zoals bijvoorbeeld grondwerkers, machinisten of stratenmakers. Daarnaast verhuren we ook materieel, nemen we projecten aan in de grond-, weg- en waterbouw en bieden we expertise op het gebied van netwerkinfrastructuren. Voor grootschalige projecten bieden we een totaalpakket. We werken volgens een hoge kwaliteitsstandaard en staan voor wat we opleveren. Benieuwd naar onze activiteiten? Lees meer over onze mogelijkheden.