Personeel leveren?

MvdD levert personeel in de grond-, water- en wegenbouw, inclusief netwerkinfrastructuren. Dit doen we ter uitbreiding of vervanging van uw huidige bezetting. Maar ook door groeimogelijkheden te bieden, of om ervoor te zorgen dat uw projecten binnen een bepaalde termijn worden afgerond. Wij leveren personeel door middel van uitzending of detachering, voor korte of lange termijn. Zo ondersteunen, ontzorgen en versterken we uw onderneming en bieden we flexibiliteit in deze dynamische tijd.

Goed personeel leveren

Om kwalitatief goed personeel aan te trekken en te leveren hebben we onze zaken goed voor elkaar. MvdD staat voor vakmanschap, integriteit en transparantie en we zijn heel sociaal. We bieden ons personeel de mogelijkheid van ondernemerschap en groei. Dit laatste door middel van interne opleidingen. Ons personeel is goed opgeleid en ervaren. Maar we bieden ook plek en goede begeleiding aan voor personeel dat aan de rand van de arbeidsmarkt staat.

personeel leveren

Waardering en beloning van personeel

Door onze ervaring en kennis in deze branche weten wij wat er van ons wordt verwacht. Onze klanten en ons personeel weten dat te waarderen. Onze tariefstellingen zijn transparant en kwaliteit van de te leveren vakmensen is gegarandeerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ons personeel naar behoren gewaardeerd en beloond wordt. MvdD Vakmensen is NEN- en VCU-gecertificeerd en lid van de NBBU.

De MvdD Groep

Wij bieden expertise op het gebied van netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw. We streven naar een hoge kwaliteitsstandaard en staan voor wat we opleveren. In ons handelen staan eerlijkheid, integriteit en transparantie voorop en we voelen ons verbonden met onze klanten en ons personeel. Voor grootschalige projecten bieden we een totaalpakket, maar onze dochterbedrijven zijn ook afzonderlijk inzetbaar voor uw vraagstukken. Wij zijn uw partner in grote of kleine projecten.  Lees meer over onze mogelijkheden.