Opperman

Een opperman bij MvdD Groep werkt samen met een grondwerker of stratenmaker en ondersteunt deze in zijn werkzaamheden. Je zorgt voor de aanvoer van materialen op de plek van verwerking en levert hand- en spandiensten. Zo zorgen we ervoor dat onze klussen efficiënt verlopen. Daarnaast proberen we onze oppermannen ook op te leiden, zowel in de praktijk als door middel van opleidingen of cursussen, zodat hij door kan groeien in ons bedrijf.

Opperman van MvdD

De opperman van MvdD Groep heeft een goede fysieke conditie, is gemotiveerd en kan goed samenwerken. Hij is flexibel, leergierig en heeft een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Hij volgt aanwijzingen en tips van collega’s nauwgezet op en is gedreven om steeds zelfstandiger de werkzaamheden uit te gaan voeren. Op deze manier leiden we onze eigen vakmensen op.

opperman

Werken als opperman

Bij de MvdD Groep zijn oppermannen dus belangrijk. Personeel heeft voor ons geen nummer. We gaan met elkaar voor een goede, laagdrempelige werksfeer. Wist je dat we veel leuke opdrachtgevers hebben en dus ook veel afwisselende projecten doen? Het is onze zorg dat jij je vak goed en veilig kunt uitoefenen en met plezier naar je werk gaat. Uiteindelijk zijn we allemaal vakliefhebbers.

We bieden jou goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract. Zie jij het zitten om als opperman voor de MvdD Groep werken? Bekijk dan ons vacatureaanbod.

De MvdD Groep

Wij bieden expertise op het gebied van netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw. We streven naar een hoge kwaliteitsstandaard en staan voor wat we opleveren. In ons handelen staan eerlijkheid, integriteit en transparantie voorop en we voelen ons verbonden met onze klanten en ons personeel. Voor grootschalige projecten bieden we een totaalpakket, maar onze dochterbedrijven zijn ook afzonderlijk inzetbaar voor uw vraagstukken. Wij zijn uw partner in grote of kleine projecten. Lees meer over onze mogelijkheden.