Minigraver huren

Heeft u een project waarbij u tijdelijk een passende graafmachine wilt inzetten? Bij MvdD kunt u terecht voor het huren van minigravers van de merken Takeuchi, Hyundai en Caterpillar. Onze gravers voldoen aan de geldende machinerichtlijnen en zijn inzetbaar voor alle voorkomende graafwerkzaamheden.

Ontzorging met onze minigravers

We hebben voldoende minigravers op voorraad. Heeft u een minigraver gereserveerd, dan kunt u deze zelf ophalen, maar wij kunnen uw minigraver ook op locatie laten afleveren. Bij MvdD doen we er alles aan doen om het werk probleemloos en efficiënt te laten verlopen. Wij ontzorgen u met goede service en goed onderhouden materieel, dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

minigraver

Elektrische minigraver

Bij MvdD hebben we hart voor duurzaam ondernemen. Daarom verhuren we ook elektrische minigravers. Deze gravers stoten geen schadelijke stoffen uit, werken geluidsarm en zijn daarom uitstekend geschikt voor specifieke ruimtes en milieu- en stiltegebieden. Deze minigraver is net zo krachtig als de dieselvariant.

Specificaties minigravers

Al onze minigravers zijn verzekerd en worden door ons onderhouden. De gravers voldoen aan de machinerichtlijn en alle benodigde veiligheidseisen. Naast het huren van de minigravers zelf, is het ook mogelijk om extra uitrustingsstukken bij te huren, zoals:

  • diverse graaf- en puinbakken
  • een sorteergrijper
  • een sloophamer
  • een trilblok
  • een grondboor

 

Reserveren minigraver

Heeft u interesse in het huren van een minigraver? Neem contact op via het algemene nummer 0524-561329 of mail naar info@mvddverhuur.nl.

MvdD Groep en gravers

We zijn expert in de grond-, weg- en waterbouw, evenals netwerkinfrastructuren en draaien onze hand niet om voor grootschalige en complexe projecten. Als MvdD Groep bestaan we uit verschillende divisies. We zijn als totaliteit in te schakelen, zoals bij de totale ontwikkeling van een (recreatie)terrein, maar ieder onderdeel heeft ook zijn eigen specialiteit. Zo kunt u bij ons terecht voor materieelverhuur zoals minigravers, maar ook voor personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en tuinaanleg. Lees meer over onze mogelijkheden.

Werken bij MvdD

Bij de MvdD Groep zij we altijd op zoek naar mensen. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en doen mooie en uitdagende projecten. Loop jij warm voor werken in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.