Machinist

Wij zoeken machinisten voor uiteenlopende werkzaamheden en hebben vacatures voor zowel mini- en midigravers als voor de grotere machines (zowel rups als mobiel.) De werkzaamheden variëren van het aanleggen van kabels of leidingen tot het plaatsen van beschoeiingen en alles daartussen. Ben jij gemotiveerd en liefhebber met passie voor het vak en machines? DAN ZIJ WE OP ZOEK NAAR JOU!

Functie eisen

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
• In het bezit van rijbewijs B + E
• In het bezit van VCA-basisveiligheid of de bereidheid deze te halen.

Wij bieden

• Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
• Een laagdrempelige, collegiale werksfeer
• Mogelijkheden tot opleidingen en cursussen
• Ruimte voor ontwikkeling en initiatief

Solliciteren

Wil je graag voor de MvdD Groep werken? Bel dan met personeelszaken op telefoonnummer 0524 – 56 13 29 of stuur je CV met motivatie naar planning@mvddvakmensen.nl.

 

Over de MvdD Groep
MvdD Groep is een groep van bedrijven die gezamenlijk expertise biedt op het gebied van netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw.

Werken met plezier
Als MvdD Groep zetten we graag iets moois neer voor zowel onze klanten en ons personeel. Bij ons is niemand een nummer. Onze doelstelling is het creëren van een goede werksfeer en met elkaar dingen doen waar we goed in zijn. Wij proberen jou op die functie te krijgen waar je het naar je zin hebt. Waar je je vak beheerst en met plezier je werk doet. Want een tevreden werknemer is een tevreden klant. Heel simpel.

Liefhebbers van het vak
Wij doen naar eer en geweten ons werk. Wij zijn namelijk liefhebber van ons vak. Ieder in zijn eigen vakgebied. Ook al is het af en toe slecht weer en zit alles tegen. Dan lopen we er niet bij weg maar dan verzinnen we een manier om onze schouders en nogmaals onder te zetten. Want dat is wat we doen. Dat is wie we zijn.