Machinist

Als machinist bij MvdD Groep werk je met verschillende machines. Onze mobiele kranen en shovels worden onder andere ingezet bij het bouw- of woonrijp maken van kavels, bij het aanbrengen van verhardingen of de aanleg van (hoofd)rioleringen. De minigravers worden hoofdzakelijk ingezet bij de aanleg van kabels en leidingen of bij de aanleg van (particuliere) tuinen en terreinen. Ook werkzaamheden in de waterbouw, groenvoorziening en sloop komen met enige regelmaat voor. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machines.

Machinisten van MvdD

Onze machinisten zijn vakkundig en werken met de modernste grondverzetmachines. Ze beschikken over technisch inzicht en kennen het materieel waar ze mee werken. Ze zijn flexibel, denken probleemoplossend en zijn gedreven en creatief. Bij MvdD heeft een machinist de beschikking over de volgende machines:

Diverse shovels
Knikmops
Mobiele kranen
Mini- en midigravers
Tractor

machinist

Werken als machinist

Bij de MvdD Groep kennen we alle machinisten bij naam en niemand is een nummer. Iedereen is liefhebber van zijn vak en doet naar eer en geweten zijn werk. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en we proberen jou als machinist op die functie te krijgen, waar jij met plezier je werk doet. We werken in een goede werksfeer zonder drempels. Past dit goed bij jou en wil je graag als machinist bij ons komen werken? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.

De MvdD Groep

De MvdD Groep bestaat uit meerdere divisies en iedere divisie heeft zijn eigen specialiteit. Wij leveren personeel voor bezettings- of groeivraagstukken, zoals machinisten. Maar we verhuren ook materieel. Daarnaast zijn we projectexpert in netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw. Onze divisies zijn afzonder in te schakelen. Is uw project echter groot en complex? Dan kunnen we deze ook in totaliteit voor u oppakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de totale ontwikkeling van een terrein. Wij zijn daarin graag uw partner. Benieuwd naar wat MvdD voor u kan betekenen?  Lees meer over onze mogelijkheden.