Hoogwerker huren

Moet u voor een project de hoogte in? Bij MvdD verhuren we hoogwerkers, kniktelescoophoogwerkers, schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers en personenliften, die geschikt zijn voor diverse hoogtes.

Ontzorging met onze hoogwerkers

Wanneer u een hoogwerker bij ons reserveert, kunt u deze zelf ophalen bij ons magazijn, maar wij kunnen de aflevering van uw hoogwerker ook op locatie voor u verzorgen. Bij MvdD leveren we graag vakwerk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat uw werk probleemloos en efficiënt verloopt. Wij ontzorgen u daarom graag met goede service en goed onderhouden materieel, dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

hoogwerker

Specificaties hoogwerkers

Al onze hoogwerkers beschikken over gebruikershandleidingen en worden door ons onderhouden. Jaarlijks worden ze gekeurd. De hoogwerkers zijn verzekerd en voldoen aan de machinerichtlijn en alle benodigde veiligheidseisen.

Reserveren hoogwerker

Heeft u interesse in het huren van een hoogwerker? Neem contact op via het algemene nummer 0524-561329 of mail naar info@mvddverhuur.nl.

MvdD Groep en hoogwerkers

Als MvdD Groep hebben we jarenlange ervaring in de in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren en het bijbehorende materieel. De groep bestaat uit meerdere business units, die in totaliteit inzetbaar zijn voor grootschalige projecten, maar ook afzonderlijk. Want ieder onderdeel heeft zijn eigen specialiteit. Zo kunt u bij ons terecht voor materieelverhuur zoals bouwhekken, (mini)gravers, hoogwerkers en andere gereedschappen. Maar ook voor personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en tuinaanleg. Lees meer over onze mogelijkheden.

Werken bij MvdD

Bij de MvdD Groep zij we altijd op zoek naar mensen. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en doen mooie en uitdagende projecten. Loop jij warm voor werken in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.