Grondwerker

Een grondwerker bij MvdD Groep doet graaf- en grondwerkzaamheden bij de aanleg van kabels, allerlei soorten leidingen en buizen. We zetten een grondwerker ook in bij groenvoorzieningen en als stukken grond gereinigd moeten worden. Daarnaast zet een grondwerker beschoeiingen en damwanden en plaatst hij duikers. Daar waar de kraanmachinist niet kan komen of het overzicht niet heeft, graaft de grondwerker met de hand of zet een minikraan in. Sommige van onze grondwerkers meten en zetten grondoppervlaktes uit met lasers en waterpastoestellen.

Grondwerkers van MvdD

Onze grondwerkers verrichten veel fysiek werk en beschikken dus over veel energie. Ze zijn zelfverzekerd, betrouwbaar en voelen zich verantwoordelijk. Ze werken veel samen met andere vakmensen in een ploeg zoals kabelleggers, de machinisten van een hydraulische graafmachine en chauffeurs. Onze mensen zijn daarnaast goed in staat om machines zelf te bedienen.

grondwerker

Werken als grondwerker

Bij de MvdD Groep is geen enkele grondwerker een nummer. Wij doen naar eer en geweten ons werk. Wij zijn namelijk liefhebber van ons vak. Ieder in zijn eigen vakgebied. Wij werken in een goede werksfeer en doen de dingen waar we goed in zijn. Wij proberen jou op die functie te krijgen waar je het meest op je plek bent. Waar je je vak goed uit kunt oefenen en met plezier je werk doet. Want een tevreden werknemer is een tevreden klant. Heel simpel. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk dan ons vacatureaanbod.

De MvdD Groep

Wij bieden expertise op het gebied van netwerkinfrastructuren en grond, weg- en waterbouw. We streven naar een hoge kwaliteitsstandaard en staan voor wat we opleveren. In ons handelen staan eerlijkheid, integriteit en transparantie voorop en we voelen ons verbonden met onze klanten en ons personeel. Voor grootschalige projecten bieden we een totaalpakket, maar onze dochterbedrijven zijn ook afzonderlijk inzetbaar voor uw vraagstukken. Wij zijn uw partner in grote of kleine projecten.  Lees meer over onze mogelijkheden.