Graafmachines huren

Wilt u een graafmachine huren voor uw project? Dan bent bij MvdD aan het goede adres! Bij MvdD verhuren we graafmachines van de bekende merken Caterpillar, Hyundai en Takeuchi. Als u bij MvdD een graafmachine huurt, bent u ervan verzekerd dat deze voldoet aan de actuele machinerichtlijnen. Bovendien hebben we bij MvdD diverse graafmachines beschikbaar, waardoor er altijd een graafmachine is die geschikt is voor uw project.

Ontzorging met onze graafmachines

Bij MvdD begrijpen we dat u uw project graag zo efficiënt en probleemloos laat verlopen. Daarbij ontzorgen we u graag. Dat doen we niet alleen met uitstekend onderhouden materieel, dat altijd voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Ook onze goede service is uitgegroeid tot ons visitekaartje. Zo bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw graafmachine op locatie te laten bezorgen, zodat u geen omkijken heeft naar het transport. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw graafmachine zelf op te halen.

graafmachine

Elektrische graafmachine huren

Duurzaam ondernemen staat bij MvdD hoog in het vaandel. Daarom bieden we u ook de gelegenheid om een elektrische graafmachine te huren. Elektrische graafmachines hebben diverse voordelen: ze stoten geen schadelijke stoffen uit en werken , waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor specifieke ruimtes en milieu- en stiltegebieden. Qua mogelijkheden merkt u geen verschil: een elektrische graafmachine is net zo krachtig als een graafmachine op diesel.

Specificaties graafmachines

Alle graafmachines zijn via ons verzekerd en worden door ons zorgvuldig onderhouden. Naast de machinerichtlijn voldoen onze graafmachines ook aan alle benodigde veiligheidseisen. Wanneer u een graafmachine huurt, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw graafmachine helemaal op maat uit te rusten voor uw project. Daarom kunt u bij MvdD ook terecht voor het huren van bijvoorbeeld:

  • diverse graaf- en puinbakken
  • een sorteergrijper
  • een sloophamer
  • een trilblok
  • een grondboor

 

Graafmachine reserveren

Wilt u een graafmachine huren? Neem dan contact met ons op via ons algemene nummer 0524-561329 of per e-mail via info@mvddverhuur.nl.

MvdD Groep: uw partner voor het huren van graafmachines

MvdD Groep is expert in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren. Ook grootschalige en complexe projecten zijn bij MvdD Groep in vertrouwde handen. Als MvdD Groep bestaan we uit verschillende divisies. We zijn als complete organisatie in te schakelen (handig voor bijvoorbeeld de totale ontwikkeling van een (recreatie)terrein), maar u kunt ook een beroep doen op onze afzonderlijke specialiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor materieelverhuur zoals graafmachines, maar ook voor personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en tuinaanleg. Lees meer over onze mogelijkheden.

Werken bij MvdD

Bij de MvdD Groep zij we altijd op zoek naar mensen. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en doen mooie en uitdagende projecten. Loop jij warm voor werken in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.