Gereedschap verhuur

MvdD Verhuur verhuurt allerlei soorten gereedschappen. Denk daarbij aan trilplaten, grondverdichters, trilstampers, stenenknippers, roterende lasers, lijnlasers, afschotlasers, betonzaag, kettingzaag, motorgrondboor, palenrammers, compressoren, aggregaten, boormachines, slijpmachines, vuilwaterpompen, dompelpompen, verkeersvoorzieningen. Teveel om op te noemen. Bekijk onze online catalogus voor de mogelijkheden op het gebied van gereedschapsverhuur.

MvdD ontzorgt met verhuur van gereedschap

Het huren van gereedschappen kan zinvol zijn wanneer u deze tijdelijk nodig hebt, u zelf niet over het passende gereedschap beschikt, alles al in gebruik is, u het direct voor handen wilt hebben, of als u geen sores wilt met onderhoud en andere benodigde keuringen, etc. We hebben voldoende gereedschap op voorraad en denken graag met u mee. Onze service is snel en laagdrempelig en onze gereedschappen goed onderhouden en gekeurd, voldoend aan de geldende veiligheidseisen. Het gereedschap is zelf af te halen, maar bezorgen op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

gereedschap verhuur
gereedschap MvDD

Reserveren gereedschap

Heeft u interesse in het huren van gereedschap? Neem contact op via het algemene nummer 0524-561329 of mail naar info@mvddverhuur.nl.

MvdD Groep en verhuur gereedschap

MvdD Groep biedt veel expertise als het gaat om grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren. Door onze jarenlange ervaring weten we welk gereedschap geschikt is voor welke klus. De groep bestaat daarnaast uit meerdere business units die elk zo hun eigen specialiteit bieden. Als groep zijn we in totaliteit inzetbaar voor grootschalige of complexe projecten, maar ieder onderdeel is ook afzonderlijk in te schakelen. Zo kunt u bij ons terecht voor verhuur van gereedschappen en ander zwaarder materieel, maar ook voor personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en tuinaanleg. Lees meer over onze mogelijkheden.

Werken bij MvdD

Bij de MvdD Groep zij we altijd op zoek naar mensen. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en doen mooie en uitdagende projecten. Loop jij warm voor werken in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.