Bouwhekken huren

MvdD Groep verhuurt een ruim assortiment bouwhekken voor allerlei toepassingen. De bouwhekken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en bruikbaar voor uiteenlopende doeleinden, zoals het afzetten van evenemententerreinen, bouwplaatsen, werkterreinen en risicogebieden.

Ontzorging met onze hekken

We beschikken over een grote voorraad hekken. U kunt de hekken zelf ophalen, maar desgewenst kunnen wij ook zorgen voor het transport naar en de montage op uw projectlocatie. Bij MvdD doen we er alles aan doen om het werk probleemloos en efficiënt te laten verlopen. Met onze hekken en servicediensten ontzorgen we u op het gebied van werkuren, veiligheid en geldende wet- en regelgeving, waardoor u zich kunt focussen op uw eigen core business.

bouwhekken

Specificaties van hekwerken

Alle hekken worden geleverd met klemmen en kunststof voet. Naar keuze kunt u deze laten uitvoeren met een doek. Lage hekken en evenementenhekken hebben een gewicht van ca. 13 kg en de standaard hekken wegen zo’n 18 kg. We beschikken ook over speciale anti-climb hekken; een stevig en zwaar hek met een fijne maas, die aan de bovenkant doorloopt. Dit hek ontmoedigt mensen om eroverheen te klimmen en het terrein ongevraagd te betreden.

Reserveren bouwhekken

Heeft u interesse in het huren van de hekken? Neem contact op via het algemene nummer 0524-561329 of mail naar info@mvddverhuur.nl.

MvdD Groep en bouwhekken

We zijn expert op het gebied van grootschalige en complexe projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Onze groep bestaat uit verschillende divisies, waarbij iedere divisie zijn eigen specialiteit heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor materieelverhuur zoals bouwhekken, maar ook voor personeel, straat- en rioleringswerk, netwerkinfrastructuren en tuinaanleg. De groep is ook in zijn totaliteit in te schakelen, bijvoorbeeld bij de totale ontwikkeling van een terrein. Lees meer over onze mogelijkheden.

Werken bij MvdD

Bij de MvdD Groep zij we altijd op zoek naar mensen. We hebben veel verschillende opdrachtgevers en doen mooie en uitdagende projecten. Loop jij warm voor werken in de grond-, weg- en waterbouw en netwerkinfrastructuren? Bekijk dan eens ons vacatureaanbod.